26 de setembre de 2019
26.09.2019
Diari de Girona
FIAT 500X SPORT

Accent esportiu

Es completa la gamma del SUV compacte amb la variant Sport, que s'uneix als ja coneguts Urban i Cross; Estètica esportiva i motors de fins a 150 CV per a un model molt àgil i divertit

26.09.2019 | 12:04
Caràcter sport. La doble sortida d'escapament situada a la part posterior accentua l'enfocament esportiu d'aquesta nova versió de la gamma 500X

AEuropa es venen més de mig milió de compactes esportius amb una potència propera als 150 cv cada any. Conscients de la importància d'aquest nínxol de mercat i tot el que representa pel que fa a la imatge, a Fiat han volgut donar un toc esportiu al seu atractiu 500X, proposant una variant denominada Sport que arribarà a l'octubre al nostre mercat i completarà la gamma del model, que ja disposa de les variants Urban i Cross.

La recepta ha estat senzilla: Fiat ha dotat el seu SUV urbà de les darreres i més potents variants Turbo tant en gasolina com en dièsel, i dels seus nous motors amb 120 i 150 cv de potència. A més, també han reduït lleugerament la seva distància a terra i han treballat en altres apartats com ara les suspensions, la direcció i els frens per aconseguir un balanç de conducció més esportiu. Estèticament adopta discrets detalls esportius, com les lleugeres llantes d'aliatge de fins a 19 polzades, faldons laterals, insercions de pell al volant i el quadre de comandaments, etc.
Hem tingut l'oportunitat de provar el 500X Sport topall de gamma, associat al motor gasolina de 150 cv i al canvi automàtic de doble embragatge. El més destacable és com de divertit i àgil resulta conduir-lo. La direcció és ara molt ràpida i directa, i els 150 cv es deixen sentir en forma de fulgurants acceleracions que dibuixen contínues somriures a la cara del seu conductor. Sense ser tan extrem com un Abarth, el 500X Sport és molt més esportiu i divertit que els seus germans Urban o Cross.

La nova variant de la família 500X arribarà al nostre mercat a partir de l'octubre, amb preus que partiran dels 17.000 euros; d'acord, no és un cotxe per a tothom, però resulta ideal per a aquells als quals ens agrada divertir-nos conduint.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook