Aston Martin està desenvolupant, en les icòniques oficines centrals de la Divisió Heritage d'Aston Martin, un nou cotxe. Però no és un cotxe qualsevol, sinó que és el més car que mai hagi fabricat la marca: el DB4 GT Zagato Continuation. La perfecta combinació de l'artesania i les modernes instal·lacions de producció i logística d'Aston Martin Works, ubicades a Newport Pagnell, fan possible la fabricació de diversos cotxes Continuation com si d’una cadena de muntatge moderna es tractés.

A Newport Pagnell el procés de fabricació artesanal dels 19 esportius DB4 GT Zagato Continuation és molt menys tecnològic, ja que cadascun dels vehicles és el resultat d'aproximadament 4.500 hores de treball detallat i d'una minuciosa elaboració artesanal.

En paraules de Paul Spires, president d'Aston Martin Works, «és un privilegi per a tots nosaltres ser aquí, a Newport Pagnell, com a part de la família Aston Martin, i treballar en aquests increïbles i nous cotxes clàssics».

En el seu moment tan sols es van construir 19 unitats del DB4 GT Zagato, una màquina de pura sang que va ser fabricada per competir contra la marca Ferrari als anys 60. Ara, l'arribada d'aquest nou cotxe suposa una continuació en l'èxit dels 25 models DB4 GT Continuation que es van vendre a apassionats col·leccionistes el passat 2017, i precedeix al que potser sigui la versió més ambiciosa de la marca fins a la data: els cotxes Aston Martin DB5 Goldfinger Edition, que es llançaran al mercat l’any vinent.

Els 19 exemplars del nou DB4 GT Zagato Continuation es podran adquirir tan sols en forma de paquet, és a dir, dins de la col·lecció DBZ Centenary Collection, que inclou el futur Aston Martin DBS GT Zagato (també limitat a 19 unitats). El preu de la col·lecció és de sis milions de lliures esterlines més impostos (aproximadament 6,7 milions d'euros) i els primers lliuraments als afortunats clients començaran el quart trimestre del 2019 per al DB4 GT Zagato Continuation, i el quart trimestre de 2020 per al DBS GT Zagato.