El concessionari Nissan Camps Motor, de Fornells de la Selva, va presentar el passat dia 2 de setembre la seva darrera incorporació a la gamma de vehicles comercials lleugers: la nova furgoneta derivada de turisme NV250. Es tracta d’un model molt polivalent, que ofereix un elevat nivell de seguretat i fiabilitat gràcies a les tecnologies integrades de Mobilitat Intel·ligent i a una garantia de cinc anys o 160.000 km. A més, l’NV 250 és líder del sector, i permet als usuaris particulars o professionals disposar d’un vehicle robust i molt pràctic a un preu molt competitiu.

A la presentació organitzada a les instal·lacions gironines, els assistents van poder conèixer de primera mà les nombroses solucions de mobilitat i modularitat del model de la marca japonesa.

I és que l’NV 250 ofereix una capacitat de càrrega de 800 kg i dues longituds de carrosseria, entre les quals s’inclouen les versions furgó, furgó doble cabina i combi de passatgers, la qual cosa garanteix la màxima practicitat als conductors i transportistes.

A més d’una gran versatilitat gràcies a la possibilitat de revestir l’interior de l’NV 250 amb fusta, d’instal·lar un accés per a cadira de rodes o d’instal·lar una unitat de fred, els motors de la nova furgoneta de Nissan compleixen amb la normativa Euro6D-Temp gràcies a la reducció de les emissions de CO2 i a un consum de combustible molt ajustat.

L’NV 250, un model que complementarà els populars i exitosos NV-200 i e-NV200 -la versió elèctrica del reeixit model- s’incorpora a un segment de mercat que el passat 2018 va sumar 122.000 unitats i va experimentar un creixement del 5,6% respecte a l’any anterior.

Tot plegat, oferint les darreres solucions de la marca pel que fa a les Tecnologies de Mobilitat Intel·ligent, com ara el sistema d’arrencada en pendent, el sistema Extended Grip que incrementa les capacitat de tracció en condicions de baixa adherència o el nou Navegador NissanConnect amb Android Auto disponible opcionalment. Com es pot veure en les imatges que il·lustren aquestes línies, la nova NV250 ja està disponible al concessionari Camps Motor de Fornells de la Selva.