Citroën trenca amb les regles establertes per la llei de l'oferta i la demanda i rebaixa el preu del C5 Aircross, tot i comptar amb més de 6.000 comandes des del seu llançament fa menys d'un any. Gràcies a una agressiva campanya promocional, el SUV francès està disponible des de tan sols 19.900 euros.

Aquesta promoció, com és lògic, es realitza sobre el model d'accés a la gamma, és a dir, el Citroën C5 Aircross PureTech de 130 cv. El motor gasolina va acoblat en aquesta versió al canvi manual de sis relacions, i destaca per oferir una bona relació entre prestacions i consum. I pel que fa a la dotació d'equipament, destaca que tot i ser la variant menys generosa del catàleg, disposa ja de sèrie d'elements com ara el fre d'estacionament automàtic, els fars posteriors led 3D, el sistema multimèdia amb pantalla de 8 polzades (sense navegador), el sistema de reconeixement de senyals de trànsit, l'aire condicionat (sense climatitzador) i el control de creuer, entre d'altres sistemes d'avantguarda.

Per poder gaudir del C5 Aircross a un preu inferior als 20.000 euros -fet pràcticament impossible en models de la seva competència- caldrà entregar un vehicle a canvi, propietat del comprador com a mínim durant els últims 3 mesos i finançar un capital mínim de 6.000 euros amb una permanència mínima de 36 mesos, a través de PSA Financial Services Spain EFC, SA. Per contra, si no es finança el preu final s'eleva en 600 euros.

Excel·lent confort

Més enllà de l'equipament que pugui oferir aquesta versió d'accés del C5 Aircross, del que sí gaudirà el client és d'un confort de marxa senzillament extraordinari. I és que el SUV de la marca francesa és dels més còmodes, espaiosos i silenciosos que hem provat fins ara en la seva categoria.

L'«Experiència Confort Class» que anuncia la marca per aquest vehicle és més que un simple eslògan. A bord d'aquest tot camí realment es gaudeix d'una qualitat de marxa digna de cotxes molt més exclusius. La marca francesa compara viatjar a bord del C5 Aircross com si es fes en una catifa voladora, una afirmació que no s'allunya de la realitat ja que al seu interior es gaudeix d'un sorprenent silenci, d'una gran comoditat i d'un rodament súper estable gràcies a elements com la innovadora Suspensió d'amortidors progressius hidràulics o els seients Advanced Comfort.

A més, estem parlant d'un vehicle pràctic i funcional, ja que la intenció de Citroën és que aquest model substitueixi la seva gamma de monovolums, a causa de la canibalització dels tot camí amb la resta de segments del mercat. És per això que el C5 Aircross ofereix un gran maleter i tres seients individuals en la segona fila. Aquests atorguen una major habitabilitat i espai de càrrega, ja que permeten jugar més amb la modularitat de l'interior amb fins a 81 configuracions diferents. En la posició natural dels seients posteriors el maleter ofereix una ja de per si extraordinària capacitat de càrrega de 580 litres, ampliable fins als 1.630 litres.