Harley-Davidson és una dels grans icones del món de les dues rodes. La marca americana té reservat un lloc de privilegi gràcies al misticisme que envolta els seus 116 anys d'història. El constructor de Milwaukee disposa d’una de les gammes més àmplies del mercat de les dues rodes. Una oferta en la qual el variat catàleg Sportster es presenta, juntament amb les Street, com la versió d'accés idoni a l'univers Harley-Davidson.

Precisament és l’Sportster un dels exemples més clars que defineixen a la perfecció l'esperit H-D. En aquesta línia de llibertat i originalitat se situen models com la Iron 883, un reflex del genuí caràcter Dark Custom; nu, enfosquit i pur. Detalls com el seient entapissat amb cuir o els seus espectaculars tubs d’escapament i llantes contribueixen a crear la base perfecta per a la seva customització. Per sobre se situa la Iron 1200, que està equipada amb un motor de 1.202 cc més contundent i presenta una estètica caracteritzada pel manillar Mini Ape acabat en negre setinat amb una altura de 220 mm i una inclinació de 160 mm cap enrere per oferir al pilot una posició de pilotatge de «punys al vent».

D'altra banda, la Roadster ofereix un plus de dinamisme a la família Sportster, gràcies a la combinació d'un parell potent a baixes revolucions, una gran maniobrabilitat i un agressiu estil. El seu paquet d'altes prestacions inclou una forquilla invertida de 43 mm, doble fre de disc, suspensió posterior regulable i una instrumentació de doble dial.

CONFORT SUPERLOW

La Superlow destaca per la seva tranquil•litat i el confort que ofereixen el seu seient rebaixat, el seu baix centre de gravetat i la seva equilibrada posició de pilotatge. Un model disponible en dues cilindrades, perfecte per al simple plaer de pilotar una Harley a tot tipus de traçats.

Amb un caràcter marcat es presenten les Forty Eight, gràcies la seva imponent imatge amb pneumàtics gruixuts i un icònic dipòsit en forma de cacauet, que li proporcionen la seva característica aparença de buldog. En el cas de la Forty Eight Special, destaca la seva reforçada imatge retro. Finalment, la 1200 Custom mostra el més atrevit caràcter «negre i crom» de Harley, per als amants de la màxima personalització.