La dinovena edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors ja ha començat. Des de l'1 de gener aquests guardons atorgats per Prensa Ibérica han tornat amb renovades forces al dia a dia del món del motor.

Una proposta que es basa novament en la participació dels lectors al llarg de l'exercici que acaba d'iniciar-se. La dinàmica de funcionament del Cotxe de l'Any dels Lectors es manté activa durant tot l'any al web www.mejorcoche.epi.es. Un portal on cadascun dels vehicles que formen part de les diferents votacions mensuals adquireixen un reforçat protagonisme gràcies a un detallat tractament informatiu i gràfic, amb unes completes galeries de fotos i vídeos.

Alhora, tot aquest desplegament informatiu es reforça amb el suport rebut pels diferents suplements i pàgines de motor de tots els diaris participants de Prensa Ibérica, on els lectors reben la més actualitzada informació al voltant del món de l'automòbil.

Primers Candidats

Així, tres nous models s'han encarregat d'inaugurar l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors. Una primera selecció de models que representen les actuals tendències crossover del mercat, i en la qual els candidats són el Peugeot 2008, el Subaru Forester i el Renault Captur.

El primer segueix la línia estètica i tecnològica de la marca i disposa d'una versió 100% elèctrica, el Subaru arriba al mercat amb un interessant motor híbrid, i el Renault és un dels models més reeixits del segment, i amb el qual la marca espera mantenir l'èxit de vendes.

A aquests tres candidats els seguiran altres models cada mes fins a l'octubre, conformant una primera fase formada per 10 votacions i en la qual s'inclouran les 30 novetats més destacades del mercat. Tot plegat amb l'objectiu de guanyar el guardó de Cotxe de l'Any dels Lectors, un premi totalment consolidat al panorama de l'automòbil espanyol i que ja ha distingit en anteriors edicions models com els Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, Ford Mondeo, Opel Astra i Meriva, Volvo V40 , Peugeot 308, Hyundai i30, Mercedes-Benz Classe A i els Seat Ibiza, Ateca i Tarraco.

El Seat Tarraco s'incorpora a la llista

El Seat Tarraco ha estat l'últim model que ha passat a formar part de l'historial de guanyadors del Cotxe de l'Any dels Lectors de Prensa Ibérica. El model més gran de la gamma tot terreny de la marca de Martorell aconseguia el triomf en la divuitena edició d'uns premis que han tornat a tenir els usuaris com a principals protagonistes. D'aquesta manera, Seat ha guanyat per tercera vegada aquest guardó, que ja va obtenir amb l'Ibiza l'any 2009 i amb l'Ateca el 2017. Tot plegat representa un fort impuls a la gamma SUV de la marca, de la qual també en formen part els Arona i Ateca. Actualment el Tarraco ocupa el lloc més alt del catàleg, i en breu rebrà importants novetats amb l'arribada d'una versió híbrida endollable.