El Peugeot 308 s’acaba d’incorporar a la llista de models favorits pels usuaris als «Premis Cotxe de l’Any dels Lectors». La nova generació del model compacte de la marca francesa ha estat la guanyadora de la votació del mes de juny, en la qual també van ser protagonistes els Hyundai Bayon i Subaru Outback.

MERCEDES-BENZ CLASSE C

Un primer triomf parcial, l’aconseguit pel Peugeot 308, que no fa més que consolidar la seva candidatura a la vintena edició d’aquests guardons instituïts per Prensa Ibérica. El fet de vèncer en aquesta sèrie de votacions mensuals atorga un dret preferent a l’hora de ser un dels sis vehicles que formaran part de la votació final del Cotxe de l’Any dels Lectors.

candidats del mes de JULIOL

El Peugeot 308 2021 és un model amb el qual la marca francesa pretén convertir-se en el referent del segment compacte generalista a Europa. Un model que trenca completament amb les formes arrodonides que encara heretava del 307 per presentar un aspecte molt més esportiu i depurat. Amb una carrosseria de cinc portes, el nou 308 mesura 4,36 m de longitud, mentre que l’amplada es manté en 1,8 m i l’altura es veu reduïda en 20 mm fins als 1,43 m.

El Peugeot 308 reforça la seva CANDIDATURA

Les majors dimensions exteriors permeten oferir un habitacle més ampli que en el 308 de 2014, i amb un maleter de 412 litres que baixa fins als 350 o 360 litres en els models híbrids endollables per l’espai que ocupen les bateries.

El model francès disposarà de versions amb mecàniques de gasolina i dièsel, a més de variants híbrides endollables amb potències d’entre 100 CV i 225 CV.

D’aquesta manera, el 308 s’uneix a aquest avantatjat grup del qual ja en formen part els respectius guanyadors de les altres cinc votacions realitzades des del mes de gener. Aquests són el Hyundai Tucson, el Toyota Highlander, l’Skoda Enyaq iV, el DS 4 i el Mitsubishi Eclipse Cross .

NOUS candidats

Amb la votació corresponent al mes de juliol ja en marxa, tres nous candidats són els principals protagonistes del web www.mejorcoche.epi.es. En aquesta ocasió el Citroën C5 X, el Mercedes-Benz Classe C i el Lexus NX aspiren a aconseguir aquest primer suport dels usuaris participants en el concurs que els acosti a la definitiva selecció final i a aconseguir el títol de «Cotxe de l’Any dels lectors de Prensa Ibérica ».