No s’ho poden perdre. Aquesta és la nostra selecció dels models més interessants que des del 2 i fins al 10 d’octubre es podran veure a la Fira de Barcelona. La vocació de fira de mostres de l’Automobile Barcelona segueix sent una de les seves grans armes. Exposició i aparador d’il·lusions. Entre la llarga llista de novetats que el públic pot descobrir destaquem aquesta petita selecció amb els models més emblemàtics, que de ben segur centraran bona part de l’atenció.

«Imperdibles» del saló

Un total de 23 marques exposen les seves novetats en els pavellons 1 i 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquests «imperdibles» tracen el camí del sector de l’automòbil, en un moment complicat en què l’aposta per l’electrificació juga un paper essencial. Les marques ofereixen un bona varietat de vehicles que protagonitzaran les notícies i els llançaments dels propers anys. Uns cotxes i motos que representen el futur i el present del sector.

«Imperdibles» del saló

Per al visitant el saló oferirà, a més una llarga llista d’activitats pensades per a tots els públics en un entorn familiar, la possibilitat de provar algun dels models que les marques posen a disposició dels clients a través de la muntanya de Montjuïc, exactament al mateix traçat que anys enrere va acollir els GP de Fórmula 1.

«Imperdibles» del saló

FORd MUSTANG MACH-E GT

«Imperdibles» del saló

És la versió més potent del Ford Mach-e. A partir de dos motors elèctrics, un situat a cada eix, oferirà fins a 487 CV de potència i 860 Nm de parell màxim disponible des de zero. Tot plegat amb 500 quilòmetres d’autonomia 100% elèctrica.

bmw i4