mercedes-Benz no és només un fabricant de berlines, SUV, esportius premium, vehicles potents o de cotxes bonics. Aquest refinament, aquesta confortabilitat i aquesta seguretat també es traslladen als vehicles industrials i comercials, dels quals el fabricant de l’estrella és també un referent. Ara, la marca alemanya renova la Citan, un vehicle eminentment urbà i que dona un pas endavant renovant completament la seva gamma..

Polivalència URBANA en format premium

D’entrada es presenten dos acabats: el Tourer, amb cinc places i un ampli maleter (especialment si abatem els seients) i el Furgó, un vehicle amb una única finalitat, el treball. La Mercedes-Benz Citan Tourer és la versió més polivalent d’aquest vehicle, que manté unes dimensions contingudes amb 4,49 metres de llarg.

Presenta un còmode accés, amb dues portes corredisses de sèrie i la possibilitat de triar entre la porta posterior individual o una doble porta. Incorpora el sistema MBUX, de manera que millora notablement en matèria de connectivitat i prestacions multimèdia, incloent l’opció Android Auto o Apple Car Play.

La Mercedes-Benz Citan Tourer està disponible amb un acabat d’entrada i un altre denominat «Pro», que inclouen dues preses USB, llantes de 16 polzades, il·luminació interior en LED, alçavidres elèctric per al conductor i compartiment en el recolzabraços. I tot això acompanyat d’un gran equipament en la seva versió d’entrada. Hi haurà dos motors gasolina de 102 i 131 CV de potència i un diésel de 95 CV. Pel que fa a preus, en les versions de gasolina la tarifa inicial serà de 25.260 euros, mentre que en el cas del dièsel serà de 26.643 euros.

7 plaCES I ELÈCTRICA

Però això és un simple avançament del que la Mercedes Citan oferirà el proper any. La primera novetat és que l’acabat Tourer tindrà una versió de set places, a més de comptar amb variants de batalla llarga i mixta.

Per descomptat, Mercedes-Benz continua amb el seu salt a l’electrificació, i a partir de l’estiu que ve la Cita estarà disponible amb una versió 100% elèctrica amb una autonomia que superarà els 285 km, perfecta per al servei d’última milla.