El Hyundai Ioniq 5 no passa gens desapercebut. Quan el tens davant saps que estàs veient quelcom nou i diferent, ja que al seu innegable aspecte retro s’uneix un fort component futurista. I la veritat és que sembla que vingui del futur, ja que és un dels models elèctrics més avançats i avantguardistes del mercat.

Reforços 100% ELÈCTRICS

És el primer Hyundai que es fabrica sobre la nova plataforma per a cotxes elèctrics E-GMP del grup Hyundai-Kia. Una estructura que li permet oferir un aspecte exterior imponent; un espai interior extraordinari amb tres metres de batalla i una part inferior completament plana; elevades prestacions i una autonomia d’utilització d’acord que s’adapta a les demandes del client 2.0.

Reforços 100% ELÈCTRICS

L’Ioniq 5 té 4,64 metres de longitud, 1,89 m d’amplada i 1,61 m d’altura, amb una carrosseria de cinc portes i també cinc places al seu interior. Podria englobar-se dins de l’emergent segment dels CUV ( Crossover Utility Vehicle), malgrat el seu aspecte sigui més aviat el d’un compacte supervitaminat.

Té un disseny amb formes netes i aerodinàmiques que només es veuen interrompudes per unes nervadures i arestes molt marcades que li confereixen una imatge moderna i robusta.

El seu interior presenta un lloc de conducció molt ben concebut per a un ús pràctic del vehicle, ja que barreja una moderna digitalització amb la presència principal de dos grans panells tàctils de 12,5 polzades que fan d’instrumentació i pantalla central. Sota aquesta darrera se situa una botoneria clàssica que permet el maneig ràpid i senzill dels elements més recurrents, com arael climatitzador i el volum multimèdia.

El Hyundai Ioniq 5 s’ofereix amb una extensa oferta de possibilitats mecàniques. Està disponible amb diferents potències, autonomies i tipus de tracció. S’ofereix amb la possibilitat de muntar una bateria de 58 kWh o 73 kWh, i també es pot escollir entre un sol motor elèctric i tracció posterior o dos propulsors i tracció total. En funció de la versió l’Ioniq 5 pot oferir des de 170 fins a 306 CV de potència, i l’autonomia va des dels 362 fins als 462 km.