El nou scooter Honda ADV350 barreja l’estil Adventure de la seva germana X-ADV amb unes especificacions urbanes perfectes per a un scooter de cilindrada mitjana polivalent i funcional.

estÈtica off-road. L’ADV350 OFEREIX UN ASPECTE IMPONENT I S’INSPIRA EN LA X-ADV, CONSIDERADA COM LES SUV DE LES MOTOS PEL SEU DISSENY D’ESTIL OFF-ROAD.

Aquest nou model de la marca de l’ala daurada té un aspecte robust que el fa destacar entre la multitud. Llueix angles marcats i colors sòlids que reforcen el seu aspecte off-road. El doble far LED és l’element més distintiu de l’ADV i es troba situat en una posició elevada sobre la roda davantera, mentre que el carenat retallat permet mostrar la forquilla, accentuant encara més la imatge aventurera. De la mateixa manera, els panells pintats se situen sobre les tapes negres inferiors i posteriors del seient, fent la impressió que el centre de gravetat està molt alt. Això contrasta amb l’ajustada altura del seient, de tan sols 795 mm.

Aventura urbana

El parabrisa s’ajusta fàcilment amb un mecanisme lliscant de bloqueig en quatre posicions i disposa de 133 mm de recorregut. Un altre element versàtil i funcional de l’ADV350 és l’espai sota el seient, amb 48 litres de capacitat que permeten guardar dos cascos integrals.

Aventura urbana

A més de funcionalitat i polivalència, l’usuari més urbanita demana a la seva moto total connectivitat. Per això aquest nou scooter integra un quadre d’instruments LCD amb el sistema Honda Smartphone Voice Control, que connecta el conductor amb el seu smartphone en marxa i permet la gestió de veu de les trucades telefòniques i de la música.

Aventura urbana

Un altre element que descriu l’avançada tecnologia de l’ADV350 és el comandament de proximitat Smart Key, que controla el pom principal del contacte i el tancament del seient des de la butxaca del conductor i bloqueja automàticament la moto quan el conductor s’allunya. També controla el top box Smart Key opcional de 50L. I és que amb el comandament Smart Key present el top box es desbloqueja. Un interruptor de trucada i resposta en el comandament també fa parpellejar els intermitents per facilitar la localització de la moto.

EficiÈncia I potÈncia

Per moure el seu nou scooter Honda ha confiat en el motor enhanced Smart Power+ (eSP+) de 330 cc, SOHC i quatre vàlvules, capaç de lliurar gairebé 30 CV de potència i 31,5 Nm de parell motor a 5.250 rpm. Elevades prestacions que es poden adaptar a diferents tipus d’usuaris o condicions de conducció a través dels dos modes de control del parell que equipa. El sistema HSTC detecta qualsevol diferència de velocitat entre la roda davantera i la posterior, calcula el grau de lliscament i aleshores controla el parell motor mitjançant la injecció de benzina per recuperar la tracció de la roda.

Amb un dipòsit d’11,7 litres de gasolina i un consum de 29,4 km/l, aquest scooter ofereix una extensa autonomia de més de 340 quilòmetres, per la qual cosa els propietaris visitaran poc la benzinera.

A la part cicle destaquen elements com el seu lleuger bastidor d’acer tubular, la forquilla USD de 37 mm, els amortidors posteriors de dipòsit separat, les llantes d’alumini de sis radis que munten pneumàtics tubeless de tacs o els frens de disc davanter i posterior. A més, aquest darrer element disposa de la tecnologia de senyal de Frenada d’Emergència (ESS), per gaudir d’una gran maniobrabilitat i d’un control natural de la moto.

El nou scooter Honda ADV 350 es fabrica a la planta que la marca marca té a Itàlia i estarà disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris Honda a partir del proper mes de gener en els següents colors: Plata Spangle Metalitzat, Gris Carbonium Mate Metalitzat i Vermell Carnelian Metalitzat. El preu per al mercat espanyol serà de 6.250 euros.