Alerta: La DGT pot multar-te després d'acabar la ITV encara que hagis aprovat

La multa és de fins a 100 euros

Alerta: La DGT pot multar-te després d'acabar la ITV encara que hagis aprovat

Alerta: La DGT pot multar-te després d'acabar la ITV encara que hagis aprovat / DGT

D. Cruz

Acudir a la revisió de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) és un procés que genera por i angoixa, sobretot si el nostre vehicle és antic i correm el perill que la suspengui.

Tot i això, encara que aprovis la revisió, la DGT preveu una sanció econòmica en un determinat cas. I malgrat creguis que és evident, és un error que cometen molts conductors al sortir dels centres autoritzats.

D'una banda, si surts de la revisió ITV amb un veredicte d'aprovat, però se t'oblida de col·locar l'adhesiu de la ITV al parabrisa, pots ser sancionat amb fins a 100 euros.

D'altra banda, si la col·loques, però ho fas malament, la multa serà de 80 euros: recorda que l'has d'enganxar a la cantonada superior dreta de la lluna davantera. I si tens altres adhesius, no t'oblidis de treure'ls, o almenys assegurar-te que no t'impedeixen la visió.

Per tant, és tan important aprovar la ITV com col·locar l'adhesiu una vegada surts de les instal·lacions. Amb les presses, a molts conductors se'ls oblida aquest petit detall que pot afectar la seva estabilitat econòmica.