Contacte | Mercedes-Benz EQE SUV

Evolució «EQ»

L’últim membre de la família de crossovers elèctrics de Mercedes-Benz, del qual destaquem el seu confort de rodament, arsenal tecnològic i nivell d’acabats premium

Evolució «EQ»

Evolució «EQ» / Telva Somoza

Telva Somoza

Mercedes-Benz completa l’oferta de totcamins elèctrics amb el llançament de l’EQE SUV, la variant de tocs crossover que deriva de la berlina amb el mateix nom. Guanya punts en disseny, adaptant-se al gust dels europeus, alhora que manté una mida compacta que el situa entre un EQA i un EQS.

L’EQE SUV mesura 4,86 m de llarg, 1,94 m d’ample i 1,68 m d’alt amb una batalla d’uns 3 m, de manera que es pot comparar amb un GLE de combustió, clarament més enfocat cap a un futur de zero emissions. L’EQE SUV arriba després del llançament d’un complet portfoli elèctric de totcamins. Primer va arribar l’EQC, més tard els EQA, EQB i EQS SUV. Les bases del seu desenvolupament són les mateixes, amb un clar enfocament minimalista i aerodinàmic en el seu disseny.

Aquest llenguatge Purpose Design s’inspira en la proporcionalitat i eficiència, claus a l’hora d’augmentar l’abast d’autonomia sense perdre l’essència de l’estrella.

Un exemple d’això és el patró Mercedes-Benz Pattern disponible per al panell central completament cec, ja que no requereix una funció de refrigeració.

Impedir que l’aire detingui l’EQE SUV ha estat l’obsessió dels seus dissenyadors, que l’han omplert de solucions que contribueixen a millorar el flux d’aire.

Fins a 408 CV i 590 km d’autonomia

. La gamma del Mercedes-Benz EQE SUV s’estructura a Espanya en tres versions que parteixen amb el model d’accés anomenat EQE 350+ amb un preu de 91.575 euros. Es tracta d’una opció de tracció posterior i 180 kW (292 CV) i 565 Nm de parell màxim que aconsegueix fins als 590 quilòmetres d’autonomia segons el consum mitjà de 22,0 a 18,5 kWh/100 km homologat.

Totes les variants comparteixen la mateixa bateria de 90,6 kWh de capacitat màxima.