Diumenge 17 de setembre a partir de les 9.00 hores, a Valdebebas, Madrid. Aquest és dia, hora i lloc en el qual se celebrarà la Carrera del Taller. Una cita que celebra la seva dotzena edició, i tercera sota l’apèndix de «Mobility Race per la mobilitat sostenible i segura», sota l’organització de l’Associació de Tallers de Madrid (Asetra), en col·laboració amb la Federació Espanyola d’Empresaris de Tallers d’Automoció (Conepa), i a la qual Prensa Ibérica i Neomotor han sumat el seu suport.

Tot això amb l’objectiu d’unir el món de l’atletisme popular i el del motor sota el lema «Per la mobilitat sostenible i segura des del manteniment responsable del vehicle», i posar de manifest la importància de l’activitat física pel cos i la de la seguretat viària, en la qual el correcte funcionament dels nostres vehicles ocupa un paper més que protagonista directament vinculat amb la seguretat. Per això, els organitzadors advoquen per recalcar la idea de fomentar la cultura del manteniment responsable del vehicle i la reivindicació de la funció social del taller.

Setmana Europea de la Mobilitat

. La III Mobility Race: XII Carrera del Taller 2023 coincideix amb la celebració de la Setmana Europea e la Mobilitat. Un escenari perfecte per a reivindicar el treball exercit per les empreses dedicades al manteniment i reparació de tota mena de vehicles. La prova comptarà amb carreres de 5, 10 i 15 km, així com de les PequeCarreras en les quals podran participar els atletes més joves.

Les inscripcions es realitzen a través de la pàgina web oficial carreradeltaller.com, on es poden consultar tots els detalls de les diferents proves i accedir a nombrosos consells al voltant de temàtiques com la seguretat viària, l’esport i el manteniment de l’automòbil.