Veure més galeries relacionades
El viatge de Jordi Roca al bressol del cacau
Diari de Girona
Veure galeria >
Jordi Roca i Ignacio Medina a la regió productora de Piura, al Perú.
Sergio Recabarren
Alejandra Rivas (a la dreta) i Jordi Roca, en un camp de cacau de Colòmbia.
Sergio Recabarren
Del cacau a la xocolata, unes postres de Jordi Roca per al Celler de Can Roca.
Joan Pujol-Creus
Jordi Roca, olorant cacau acabat d’agafar de l’arbre, en una plantació del Perú.
Sergio Recabarren
Jordi Roca amb panotxes de cacau acabades de collir, en el seu viatge a zones productores de Perú i Equador.
Sergio Recabarren
La portada del llibre Casa Cacao, de Jordi Roca i Ignacio Medina.
El dit de Colom, un gelat de xocolata de Rocambolesc.
Joan Pujol-Creus
Bombons de pa i tomàquet, una altra de les innovadores propostes amb xocolata de Jordi Roca.
Joan Pujol-Creus
Damian Allsop i Jordi Roca observant grans de cacau a l’obrador de Girona on elaboren la xocolata.
Joan Pujol-Creus