Un gol de Dries Mertens i un doblet de Romelu Lukaku, tots a la segona part, van donar a Bèlgica un debut amb golejada per 3-0 en el Mundial de Rússia sobre un equip de Panamà que va jugar aquest dilluns per primera vegada en una Copa del Món

La fi de la primera meitat va arribar amb alegria pels centroamericans, que havien aconseguit emmanillar una formació que havia presentat la seva candidatura al títol.

Sense gols en el marcador, els panamenys es van sentir a gust en l'estadi olímpic Fisht, a Sochi, però no comptaven amb un d'aquests gols que els astres es treuen de la butxaca davant la sorpresa del públic.

Als 47 minuts, Mertens va pescar una pilota de rebot i sense deixar-la caure l'enviar a l'esquadra dreta de Jaime Penedo, fins aleshores la figura del partit per haver parat, almenys en tres ocasions als àgils jugadors de l'entrenador català Robert Martínez.

El gol va portar el descontrol al conjunt centreamericà. En amb prou feines sis minuts, del 69 al 75, Lukaku es va encarregar de segellar la golejada.