Ahmed Musa, davanter del CSKA Moscou, ha donat la victòria a Nigèria davant d'Islàndia (2-0) a Volgograd, el que afavoreix els interessos d'Argentina i de Leo Messi. La derrota davant de Croàcia (0-3) l'havia deixat molt a prop del KO en el grup D del Mundial de Rússia, però amb aquest resultat l'albiceleste segueix amb vida.

En el partit entre Islàndia i Nigeria, Ahmed Musa ha culminat el primer gol als 49 minuts, amb una magnífica maniobra de control i xut després d'una centrada de Víctor Moses. En una altra bona acció a la contra als 79, el mateix jugador ha marxat del seu rival amb velocitat i habilitat, ha entrat a l'àrea i ha segellat el resultat definitiu perquè Gylfi Sigursson (m.83) ha fallat un penal decretat gràcies al VAR.

El grup queda liderat per Croàcia amb sis punts, tres més que Nigèria, mentre que Islàndia i Argentina en tenen un, però amb opcions de passar. L'Albiceleste es mesurarà el proper dimarts a les Súper Àguiles Verdes i els balcànics, únics amb el passe assegurat, als nòrdics.