Bèlgica ha derrotat Tunísia aquest dissabte per cinc gols a dos en partit de la segona jornada del grup G del Mundial de futbol de Rússia 2018 disputat al Spartak Stadium de Moscou.

Els belgues, que han aconseguit el seu segon triomf en dos partits i ha infligit la seva segona derrota a Tunísia, han obert el marcador al minut 7, gràcies a un penal de Siam Ben Youssef sobre Eden Hazard que el mateix davanter del Chelsea s'ha encarregat de convertir en gol .

Romelu Lukaku augmentava l'avantatge belga de xut creuat, després d'assistència de Hazard, al minut 16; però tan sols dos minuts després, Dylan Bronn ha escurçat distàncies al rematar de cap una falta treta pel capità tunisià, Wahbi Khazri.

Lukaku, en el temps afegit,ha aprofitat per fer una passada al buit de Thomas Meunier, per a col·locar en el marcador el 3-1 amb què s'ah arribat al descans i convertir-se de pas, en el màxim golejador de la història de la seva selecció en Mundials.

Al sisè minut de la represa, Hazard emulava l'atacant del Manchester United i completava el seu 'doblet', abans que Michy Batshuayi anotés el 5-1, en el 90; i Khazri el definitiu 5-2, tres minuts després.