La selecció de França ha superat aquest divendres a Uruguai (0-2) a l'Estadi de Nijni Nóvgorod per aconseguir el pas a les semifinals del Mundial de Rússia, en un xoc en el qual els gals han estat efectius per, gairebé sense lluir-se però encara menys patir, baixar a uns celestes que han trobat a faltar el lesionat Edinson Cavani.

França és la primera semifinalista del torneig gràcies a dos gols, el primer de Raphael Varane a pilota aturada i el segon d'Antoine Griezmann de xut llunyà i ajudat per un mal intent de rebuig del porter 'charrúa' Fernando Muslera. Poc més ha fet França, que amb això ha marxat orgullosa sobre una Uruguai vinguda a menys.

En un xoc entre dues seleccions invictes en aquest Mundial, ha estat França qui, sense brillar, ha aconseguit mantenir aquesta condició. Per contra, una Uruguai que va acabar quarta en la cita de 2010, però que va caure en vuitens en l'anterior Mundial del Brasil, s'ha quedar frenada aquesta vegada en els quarts i ha trobat a faltar a Edinson Cavani.

El davanter del Paris Saint-Germain ha vist la derrota dels seus companys des de la banqueta però sense poder fer res, lesionat en l'últim duel de vuitens davant Portugal. L'aposta d'Óscar Tabárez per a l'onze titular ha estat el davanter del Girona FC Cristhian Stuani, que amb prou feines ha tingut presència, però tampoc n'ha tingut més el seu relleu, l'ariet del Celta de Vigo Maxi Gómez.