Runners, ioguis, addictes al gimnàs, amants del tennis, del futbol, del bàsquet... A qualsevol li agrada trobar sota l’arbre un regal per gaudir del seu hobby.

Pulsòmetre

La polsera Fitbit Alta controlarà la seva activitat física i enviarà notificacions per conèixer el seu estat de salut en tot moment. 119 euros.

Càmera esportiva

Si li agrada gravar les seves gestes, aquesta càmera és el regal perfecte. Càmera esportiva - NK AC3056-FHD. 75 euros.

Llanterna frontal

La seguretat és el primer, i especialment per a aquells a qui agrada fer esport a l’aire lliure. Llanterna Petzl Actik. 39,95 euros.

Ponxo de microfibra

SurfLogic llança una gamma de ponxos per cobrir tot el cos després de practicar qualsevol tipus d’esport aquàtic. 35 euros.

Leggins esportius

La marca de roba esportiva Fabletics, de l’actriu Kate Hudson, ofereix dissenys d’allò més originals en tota la seva col·lecció de malles. 25 euros.

Pilota de pilates

Els amants del Pilates i del ioga tindran el seu aliat perfecte amb el Wellness Ball de Technogym. 100 euros.

Sabatilles per a running

Són perfectes per a aquells a qui agrada córrer per la ciutat. Nike Pegasus: 90 euros

Bicicleta estàtica

La BH Artic La BH Artic Dual disposa d’un monitor LCD i, a més, et permet connectar-hi el teu dispositiu mòbil per gaudir de totes les apps d’entrenament. 325 euros.

Motxilla d’esport

L’Adidas Climaproof Menace és ideal per als amants de l’esport. Els diferents compartiments permeten distribuir la roba i els complements. 60 euros.

Ulleres de sol

Un regal perfecte per a aquells que gaudeixin de l’esport a l’aire lliure. Oakley frame. 73,20 euros