Els continguts digitals són un valor en alça. Si anys enrere perfums, productes electrònics o roba eren els regals nadalencs per antonomàsia, avui aquests comparteixen protagonisme amb subscripcions a Spotify i Netflix o targetes regal de PlayStation. Les cartes als Reis Mags ja no són les que eren i aquest tipus de presents que ofereixen música, cinema i videojocs són garantia d'èxit.

Fer un regal a un gamer no és fàcil, principalment perquè és un terme increïblement ampli que abasta infinitat de jugadors, jocs i estils. Al teu nebot, al teu cosí, la teva amiga o la teva parella li encanten els videojocs. Des de fa mesos gaudeixen de la seva PlayStation 4 o potser el passat dia de Reis va rebre aquest anhelat regal. Vols regalar-li alguna cosa que li faci il·lusió, potser un joc, però quin?

God of War? Uncharted 4? Horizon Zero Dawn? Bloodborne? Far Cry? Assassin 's Creed Origins? El teu nebot, el teu cosí, la teva amiga o la teva parella, preferirà combatre a vida o mort a Final Fantasy XV? Explorar les emocions i la violència de NieR Automata? Convertir-se en súper heroi a Marvel's Spiderman? O conduir els bòlids més veloços amb Gran Turismo Sport?

La resposta es troba en les targetes regal de PlayStation, amb les quals tot jugador pot comprar i gaudir jugant als títols que més li agradin. Aquestes targetes permeten una total llibertat d'elecció a l'usuari a l'hora de triar el seu regal en l'ampli catàleg de jocs i continguts digitals de la PlayStation Store; o també gaudir de la forma més intensa amb el multijugador en línia de PlayStation 4 a través del servei PlayStation Plus.

Tria amb la Targeta Prepagament PS Store

Amb la targeta de prepagament PS Store, de 20 € o 50 €, l'usuari pot descarregar jocs, expansions, pel·lícules, sèries i programes de televisió i qualsevol contingut digital disponible a PlayStation Network. Es pot comprar físicament a la botiga o de forma online en qualsevol dels seus retailers: Game, ECI, Amazon o Xtralife. Per fer efectiva l'activació, el procés és tan senzill com accedir a PS Store mitjançant la consola PS4 o mitjançant la pròpia pàgina web de la botiga digital, dirigir-se al menú principal per seleccionar l'opció "Canviar Codis" i escriure el codi imprès en la mateixa targeta.

Puja de nivell amb la Targeta Regal PS Plus

Les targetes PlayStationPlus ofereixen una subscripció de 3 mesos (24,99 €) o 12 mesos (59,99 €). Amb elles, regalaràs la millor experiència de partides multijugador en línia per a jocs com FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4, Red Dead Redemption II, PUBG i molts més. A més, la subscripció afegeix altres importants avantatges: descàrrega sense cost addicional de dos videojocs de PS4 cada mes; descomptes exclusius en PS Store, ofertes i promocions exclusives en terceres marques a través de PlayStation Plus Rewards, la possibilitat de competir en els diferents tornejos de PlayStation League, 10 GB d'emmagatzematge en el núvol... Comprant aquesta targeta, físicament o de forma online a Game, ECI, Amazon, Xtralife, Fnac, MEdamarkt o Carrefour, l'usuari rebrà per email el codi amb el qual unir-se a l'enorme comunitat de jugadors de PlayStation.

La popular divisió de videojocs de Sony té una gran legió de seguidors. Si en coneixes algun i vols regalar-li alguna cosa, amb aquestes targetes regal encertaràs segur.