El Patge Reial és l'encarregat de recollir totes les cartes escrites pels infants i fer-les arribar als Reis Mags d'Orient. A Diari de Girona, ja és tradició que el patge ens visiti per encarregar-se personalment de recollir totes les cartes dels nens i nenes de Girona.

La carpa reial s'instal·larà, un any més, a la plaça Salvador Espriu durant els dies previs a l'arribada dels tan esperats Reis d'Orient, i ho fa al costat de la redacció d'aquest diari.

El Patge Reial acollirà tots els nens que vinguin a veure'l i a fer-se fotografies amb ell, també recollirà totes les cartes que se li entreguin, i que posteriorment l'Emissari Reial farà arribar personalment a Ses Majestats.

Durant quatre dies, concretament el 2, el 3, el 4 i el 5 de gener, els nens podran donar en mà al Patge Reial la seva carta de reis. Els tres primers dies, totes les criatures que vulguin podran visitar-lo d'11.00 h a 13.00 h del matí i de 17.00 h a 19.00 h de la tarda, mentre que el dia 5 el podran trobar només al matí, d'11.00 a 13.30 h. Durant els quatre dies que visitarà la ciutat, estarà situat a la plaça Salvador Espriu.

De la mateixa manera, es podran fer una fotografia amb l'emissari dels Reis d'Orient, que sortirà publicada tant al web del diari com a la seva edició impresa, en unes pàgines reservades per a la difusió d'aquestes fotografies.

Diari de Girona organitza aquesta activitat nadalenca amb el patrocini de la Diputació de Girona, la col·laboració de l'Associació de veïns i veïnes de l'Eixample de Girona, els Comerciants de Rodalies del Mercat del Lleó, l'Ajuntament de Girona i els Manaies de Girona.

Tot plegat amb l'objectiu de mantenir una activitat familiar ben típica i que sens dubte és molt ben rebuda pels més petits.