Els millors plans per passar un gran dia fora de casa aquest dissabte

Aquestes són les propostes per al dia d'abans de Nadal

Redacció

Aquest dissabte és la nit de Nadal, quan es fa cagar el tió i comencen les celebracions de les festes, però el dia és molt llarg i dona per fer moltes coses. Aquí et deixem algunes idees per passar un gran dia fora de casa aquest dissabte.

Pastorets

CAMPLLONG

A les 19 h als jardins de l’Església, representació de l’obra «Els pastorets».

Música

CALDES DE MALAVELLA

A les 21.30 h al Balneari Vichy Catalan, concert de versions acústiques a càrrec d’Andrés Redondo.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

A les 23.30 h a la Basílica de Santa Maria cant de la Sibil·la.

FIGUERES

A les 12 h a l’Església de Sant Pere, concert de Nadal amb les corals Estem d’Acords, INS Alexandre Deulofeu, Orfeó de la Jonquera, Montilivi i Polifònica de Figueres.

GIRONA

A les 11 h al Centre Cívic Sant Narcís, concert de Nadal. L’entrada gratuïta però se sol·licitarà una aportació per al banc d’aliments

LA BISBAL D’EMPORDÀ

A les 23 h a L’Alternativa, festa del Tió, amb la Indivendres Band i altres grups.

PALAFRUGELL

A partir de les 00 h, als Ametllers, XI Festa Caga Tió.

Pistes de gel

GIRONA

Fins al 8 de gener al Palau de Fires. Una pista de gel natural de 800 m² -una de les més grans de Catalunya- i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, de 27 metres de llargada i amb 3 carrils. Horari del 24 de desembre: de 10 a 19 h. Dia 25: tancat.

L’ESCALA

A la plaça Catalunya. Pista de gel i parc d’aventura. Horaris: de dilluns a dijous de 16:00 a 21:00 i divendres, dissabtes i diumenges d’11:00 a 21:00 Pista de patinatge: 6 € els 30 minuts Tiquet del Parc d’Aventura: 5 € Pack pista de patinatge + parc d’aventura: 8 €. Fins al 8 de gener.

Imatge d’arxiu de la pista de gel a la plaça Major | AJUNTAMENT D’OLOT

Imatge d’arxiu de la pista de gel a la plaça Major | AJUNTAMENT D’OLOT / DdG. Olot

OLOT

La Plaça Major acull, fins al 8 de gener, la pista de gel. L’horari serà d’11 a 14 h i de 16 a 21 h. En el cas de les festivitats del 25 i 26 de desembre a més de l’1 i el 6 de gener al matí, la pista romandrà tancada. El preu d’accés a la pista és de 4 euros i, com cada any, hi haurà abonaments de 10 tiquets i la possibilitat de realitzar vals de regal. 

PLATJA D’ARO

Fins al pròxim 8 de gener a la plaça dels Estanys, pista de gel real única, coberta per carpa, amb espectacular il·luminació, música, decoració nadalenca... Per a més informació: info@pistadegelplatjadaro.com

Pessebres

BANYOLES

El Monestir de Sant Esteve acull un any més la mostra del 58è concurs de Pessebres de Banyoles, aquest any, amb trenta diorames inèdits i tres de monumentals. Es podrà visitar fins al 8 de gener. 

MONT-RAS

La Sala Polivalent acull fins al 8 de gener la 19a Mostra de Pessebres i Diorames a Mont-ras.

SANT FELIU DE PALLEROLS

Fins al 15 de gener, itinerari pel poble amb 36 espais. Aquest any destaca un arbre gegant recobert amb més de 3.000 tsikuri gràcies a la participació d’una llarga llista de gent del poble.

SANT GREGORI

Pessebre de Can Roseta a Cartellà. Nous monuments i oficis artesans. Sense horaris amb reserva prèvia. Tel.: 972428347 - 629112891

SANT HILARI SACALM

Fins al 15 de gener a Can Rovira, exposició de diorames a Can Rovira i a l’església parroquial.