Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 12 maig de 2022

Necrològiques DdG

BELLCAIRE D’EMPORDÀ

QUIMETA GIFRE COLOMER

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Sidru Barceló Perich. Residia a Bellcaire d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

BREDA

LLUÍS CABANAS ANTICH

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Montserrat Ferrer Comellas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CALDES DE MALAVELLA

GEMMA SALA CLAVERAS

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna de Caldes de Malavella.

JOANETES

JOSEP BARRIS CODINA

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Assumpció Puigdemont Sala i tenia quatre fills. Residia a Joanetes. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, a l’església de Sant Romà de Joanetes.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ANTONIO JIMÉNEZ MOLINA

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Isabel Álvarez García. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLANÇÀ

VÍCTOR PAGÉS GIRALT

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Herminia Siota i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

HERMINIA BUSTAMANTE MORENO

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Antonio Sáez Hernández i tenia dues filles. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PONT DE MOLINS

JOSÉ UCEDA GONZÁLEZ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa Gutiérrez Sánchez i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí a la funerària Vicens de Figueres.

PUJALS DELS PAGESOS

MARIA JUAN COMAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Canadell Viñas. Residia a Pujals dels Pagesos. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Pujals dels Pagesos de Cornellà de Terri.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

PILAR VILÀ MATAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Rubirola Molas. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SALT

AROA CASTRO SANTACRUZ

Ha mort als 35 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCISCO MUÑOZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 98 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

Compartir l'article

stats