Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 15 maig de 2022

Necrològiques DdG

BESCANÓ

JOSEP FIGUERAS FIGUERAS

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Francisca Perea Herrera. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt. 

CASSÀ DE LA SELVA

ANNA SALA REIXACH

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Gispert Sitjas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

MARGARITA PUJOL ABEL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Font Cabaño i tenia dues filles. Residia a Figueres. 

La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

JOSEP CREUS MATAS

Ha mort als 63 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al cementiri de Figueres.

GIRONA

MARIA CARMEN GARCÍA PAZ

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

JOSEP MARIA CARRERAS DE CABRERA

Ha mort als 73 anys. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Girona.

JAVIER CERDÁN VIZCARRA

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Milagros Benito Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

FLORA BALL·LLOSERA PRATS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt. 

JORDI NADAL PUIG

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercè Simon Gruart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL

VICENÇ GIRALT SAGRERA

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Soledad Ventura Matas. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

SALT

JOAN ROURA RABASSEDA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Margarita Grima Planesas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt. 

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOAN CASTAÑER PIÑANA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Joana García Armengol i tenia quatre fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAQUIMA COLOMER MASCORT

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Jordi Rabell Rigau i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

JOSEP COLOMER SOLER

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Reverter Sau i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

VILABLAREIX

ANTONIO RUBIO BRAVO

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Remedios Robledo Casco. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

Compartir l'article

stats