Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 16 maig de 2022

Necrològiques DdG

ANGLÈS

MONTSERRAT LOGROÑO CABALLÉ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Torrent Güell. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

BARCELONA

PAQUITA CHUMILLAS BORRÁS

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Barcelona. 

BLANES

ANTONIO GÓMEZ FERMÍN

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Encarnación Morales Serrano. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a els 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

CALDES DE MALAVELLA

JOSEP ROCA PUIG

Ha mort als 65 anys. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

FRANCISCO JOSÉ PÉREZ LÓPEZ

Ha mort als 54 anys.Era solter. Residia a Figueres.

GIRONA

JOSEP MARIA CARRERAS DE CABRERA

Ha mort als 73 anys. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Àltima de Girona.

JAVIER CERDÁN VIZCARRA

Ha mort als 67 anys. Era casat amb María Milagros Benito Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

FLORA BALL·LLOSERA PRATS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Salt. 

JORDI NADAL PUIG

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercè Simon Gruart. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

JOSEP BABOT FABRELLAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Font Puig i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona. 

L’ARMENTERA

MARTÍ TORRENT LLACH

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Maria Lourdes Isern Vila i tenia dos fills. Residia a Saldet-L’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui a les 10 del matí, a l’església parroquial de l’Armentera.

ÀNGELA CLOTAS BOFILL

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Joaquim Isern Aupí. Residia a l’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

LA CANYA

MARTÍ MOLAS SOLÉ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Cecília Basagañas Guix. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

MONELLS

LLUÏSA SALIP FELIU

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Ramiro Feliu Vehí. Residia a Monells. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Monells. 

OLOT

JOSEP COLOMER SOLER

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Reverter Sau i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SALT

JOAN ROURA RABASSEDA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Margarita Grima Planesas. Residia a Salt.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt. 

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOAN CASTAÑER PIÑANA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Joana García Armengol i tenia quatre fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAQUIMA COLOMER MASCORT

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Jordi Rabell Rigau i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

MELCHOR RODRÍGUEZ SALMERÓN

Ha mort als 83 anys. Era casat amb M. Carmen Lázare Díaz i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols.La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

M. TERESA PUIGDEMONT MASIAS

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joan Salamó Riera i tenia un fill. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

SANTA COLOMA DE FARNERS

SALVADOR PUIG VENDRELL

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Coloma de Farners.

SANTA CRISTINA D’ARO

ANNA MARIA FERRER XIRGU

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Benet Noguera Gispert i tenia dos fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebraràavui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro.

SARRIÀ DE TER

TORCUATO HERNÁNDEZ MUROS

Ha mort al 83 anys. Era casat amb Carmen Sánchez Varón. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

SERINYÀ

XICU ABULÍ VERGÉS

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Conxita Sala Serrat. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Serinyà. 

VILABLAREIX

ANTONIO RUBIO BRAVO

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Remedios Robledo Casco. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

Compartir l'article

stats