Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 17 de maig de 2022

Necrològiques DdG

BANYOLES

MONTSERRAT QUINTANA TEIXIDOR

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CALONGE

MODESTA PLAJA FÀBREGA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Esteve Fullà i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

FIGUERES

ANDRÉS CRUZ SAAVEDRA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Silva Montes Gil i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANA SOLA DOMÍNGUEZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jose Balastegui Flores. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ ABELLAN SUÁREZ

Ha mort als 89 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a les Germanetes dels Pobres de Girona.

MARIA PLANAS VILA

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Feliu Serra Burgas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MERCEDES LOZANO SOJO

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pedro Salas Medina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MELCHOR RODRÍGUEZ SALMERÓN

Ha mort als 83 anys. Era casat amb M. Carmen Lázare Díaz i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORCUATO HERNÁNDEZ MUROS

Ha mort al 83 anys. Era casat amb Carmen Sánchez Varón. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Compartir l'article

stats