Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 23 de maig de 2022

Necrològiques DdG

BESCANÓ

JORDI MIQUEL SUREDA

Ha mort als 57 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

COLOMERS

JOAQUIM ALABAU TUÑÀ

Ha mort als 87 anys. Era solter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Colomers.

FIGUERES

MARGARITA ROVIRA VIARNÉS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Foraster Sagué i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

JORDI YMBERT SELS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Mercè Corretger Madern i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

HOSTALRIC

MARIA NEGRE FERRER

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Castanyer Martí. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

LLORET DE MAR

PAULA RUBIO ROBLES

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pedro Lara Sánchez i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

OLOT

MARGARITA ROQUÉ PLANA

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Ramon Pujol Marcé i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

ROSA VILASECA ESTEVA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Josep Saña Elías. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

JUAN PÉREZ GARCÍA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Dolors González Soto. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

AURORA SAGÁS PRATS

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Quim Boix Soler. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARÍA CONCEPCIÓN FERNÁNDEZ GÓMEZ

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Francisco Camuñez Verdejo i tenia sis fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

PACO MATA NOGUERA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Paquita Salip Batllosera. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al cementiri de Vidreres.

VILANANT

REMEDIOS DÍAZ LUNA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Garrido Martínez i tenia tres fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilanant.

Compartir l'article

stats