Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 24 maig de 2022

Necrològiques DdG

CALONGE

JOSEFA BOU ESCARTÍN

Ha mort als 96 anys. Tenia una filla. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

FIGUERES

MARCOS HIDALGO PAGÈS

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

MANUEL GARCÍA MORILLO

Ha mort als 55 anys. Tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSEP BECH PELLICER

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Maria Rosa Ayats Gratacós i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa de Figueres.

GIRONA

JOSEP CASTAÑER NUALART

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Josefa Almar Vilà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CORONADO VALERA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mateo Pujolar Pijoan. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO RUIZ ROLDÁN

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Marta Rubau Arias. Residia a l Bisbal d’Empordà. 

LA TALLADA D’EMPORDÀ

JOAQUIM ROURA COLL

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Encarnación Figueras Jordi. Residia a la Tallada d’Empordà. 

LLAMPAIES

JOAN MUÑOZ TORRES

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLANÇÀ

ANTONI BARNEDA SERRADELL

Ha mort als 79 anys. Tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al cementiri Nou de Llançà. Es farà una celebració religiosa dissabte dia 28, a 2/4 de 7 de la tarda, a la capella del Port de Llançà.

MAÇANET DE LA SELVA

HERNANDO TEJEDOR JIMÉNEZ

Ha mort als 77 anys. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

NARCÍS PLANELLA COLOMER

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Anna Ayats Serrat i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

LLUÍS MASMITJÀ MOLAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Bosch Sararols i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

TERESA VILALTA GRABOLOSA

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Toni Corcoy Sánchez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FINA SÁNCHEZ PLAZAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Ramón Ramón Colls. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

LLUÏSA ROURA MUNTAL

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Ramon Recasens Tornés. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

Compartir l'article

stats