Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 29 maig de 2022

BESALÚ

CECILIA GINESTA BRUNET

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Francesc Xavier Colom Freixa i tenia una filla. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCO AYATS SERRAT

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Teresa Campsolinas Cros. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Besalú.

GIRONA

JOSÉ ANTONIO LÓPEZ LORENTE

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Carme Oalmada Saserols. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN GRABULOSA SALA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marisa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LA CANYA

MATEU FERRÉS SERRA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Soletat Albero Fageda i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

MAÇANET DE CABRENYS

LLUÍS MACH COLL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Teresa Adell Porcà i tenia una filla. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Maçanet de Cabrenys.

PARLAVÀ

MONTSERRAT PUJOL PONS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Surroca Castañé. Residia a Parlavà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Miquel de Ventalló.

Compartir l'article

stats