Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 24 de juny de 2022

Necrològiques DdG

BLANES

SANTIAGO PALOMINO GUTIÉRREZ

Ha mort als 73 anys. Era casat. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

CANET D’ADRI

JOAQUIMA BOSCH SUREDA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Grabulosa Bossacoma. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

FIGUERES

RAYMOND BOTET

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Conxita Fernández Armengol. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens.

GIRONA

AMÈLIA GIRONELLA LLONGA

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Jordi Casagran Pujol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a la 1 del migdia, al Tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

ANTONIO RODRÍGUEZ SOLORZANO «Avi»

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Ana M. Subirats Casadevall i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

EDWARD LAW

Ha mort als 83 anys. Tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrà ahir dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOSEP VELIS SAGRERA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Montserrat Austrich Xarbau i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

JORDI MATEU FEU

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Ester Mateo García. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MONT-RAS

ROSA BOIX AVELLÍ

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Pere Pagés Font. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

OLOT

JOSÉ LOZANO BALLESTEROS

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Ana Leal Bueno i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

CELESTINA GARCÍA ORTIZ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Manuel García Moreno. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Tanatori de Palafrugell.

PALS

MARIA RIBOT FERRER

Era vídua de Francisco Roig Parera. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’eglésia de Sant Fruitós de Pals.

PORT DE LA SELVA

LORENZA HURTADO FERRER

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteban López López. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Port de la Selva. 

SALT

LLUÍS DALMAU COLL

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Remei Ribas Palahí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt. 

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

Compartir l'article

stats