Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 25 de juny de 2022

Necrològiques DdG

BANYOLES

MARIA ÀNGELS ANGELATS SERRA

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Busquets Musquera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

FRANCISCO JOSÉ MOYA ESTEBAN

Ha mort als 64 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

GIRONA

JUANA HEVILLA VELA

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Antonio González Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona. 

JESÚS BERMUDO FERNÁNDEZ

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona. 

MANUEL IBARZ CASADEVALL

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Encarna Pruneda Solés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

MARIA SABRIÀ ALECH

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Colom Llop. Residia a l’Escala.

JAFRE

JOSEP BRONSOMS ROCAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Garriga Bolasell. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Jafre.

LLORET DE MAR

JOSEP VELIS SAGRERA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Montserrat Austrich Xarbau i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

JORDI MATEU FEU

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Ester Mateo García. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MONT-RAS

ROSA BOIX AVELLÍ

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Pere Pagés Font. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

OLOT

Germana PROVIDENCIA VALLEJOS PALOMO

Ha mort als 91 anys. Era religiosa de Sant Josep. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAU-SAVERDERA

ANGELINA POMÉS SAYÓ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Moradell Serra i tenia una filla. Residia a Palau-saverdera. 

La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

PERALADA

JOAQUIM VERGÉS JUNQUÉ

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Rosa Dabau Sot i tenia dos fills. Residia a Peralada. L’acte de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al cementiri de Peralada. 

SANT FELIU DE PALLEROLS

JOANA BOTELLA OLARIA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Manel Sánchez Finet i tenia quatre filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia serà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

VILANNA

NARCISA TRIOLA JUANENA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Salvador Malagelada Horta. Residia a Vilanna. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al Tanatori de Salt.

Compartir l'article

stats