Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 29 de juny de 2022

Necrològiques DdG

En memòria de la Lluïsa

Venia del món empresarial i convèncer-la no va ser fàcil. Ara fa vint-i-cinc anys ens va ajudar a construir la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: la decisió va ser tot un encert. Amb la seva energia incansable, perfeccionisme i capacitat d’organització, va aconseguir fer de la Delegació un lloc d’acollida cordial pels nous col·legiats, una seu de tràmits diligent per arquitectes i clients, i una entitat compromesa amb la societat i la cultura.

Amb aquestes línies només podem expressar una part del que la Lluïsa Tremoleda ens va donar al col·lectiu, com a persones i entitat. Un sincer escalf a la família.

Jordi Moret Vayreda

En representació del col·lectiu d’arquitectes de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

BANYOLES

JOSEP TRIOLA AMETLLER

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Soledat Teixidor Corominas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BORDILS

AURORA DILMÉ VICENS

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Jesus Escuin Piquer. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

FIGUERES

JOSÉ CARLOS DOMÍNGUEZ ANTÚNEZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Mercè i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

RAMÓN MORATÓ MARSAL

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Margarita Lorente Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

FRANCISCO GIL BENÍTEZ

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ARMENTERA

MARIA GELI TAULER

Ha mort als 86 anys. Era vídua. Residia a Barcelona. La cerimònia serà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de sant Martí de Tours de l’Armentera.

LLORET DE MAR

DOLORES LATORRE ENRIQUE

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Jesús Vargas Valdivia i tenia sis fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

OLOT

QUIM RIERA BATLLE

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Ramona Rubió Turet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia a la capella del cementiri.

PALAFRUGELL

LEO LOYAGA MÉNDEZ

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Carmen Yesenia. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SALT

LUISA ZAMORA MORENO

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Juan Servando Moraleda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MONTSERRAT SERRA BALDOYRA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Calabuig Viñas i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

JERONI SUBIRANA ROS

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

SILS

ALFONS FARRERÓS RIBAS

Ha mort als 70 anys. Era casat amb María Esperanza Ruiz Cases. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Compartir l'article

stats