Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 30 Juny de 2022

BEGUR

PERE PILSÁ PI

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Pepis Matilló Danés. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JAQUELINE RAMADE

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Claudio Pot Gascons. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

FRANCISCA COMALADA BOCH

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Paulino Romaguera Punset i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GARRIGUELLA

MARGARITA BECH CASANOVAS

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Agustí Oliva Puigvert. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Garriguella.

GIRONA

FINA GARCÍA MARÍN

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Plácido Guerra Zamudio i tenia quatre fills. Residia a Girona. 

ROSARIO CALVET CASTELL

Ha mort als 49 anys. Era casada amb Isidro Hidalgo Porcel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARC PAIRÓ CARRION

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Gemma Masnou Burralló. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ARMENTERA

MARIA GELI TAULER

Ha mort als 86 anys. Era vídua. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de sant Martí de Tours de l’Armentera.

L’ESCALA

VICENÇ BATLLE RIPOLL

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carmen Vilar Fernández. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

JOSÉ MARÍA BALLESTERO FERNÁNDEZ

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Elvira Pérez Calvo. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

MONTIRÓ

ROSA GARDELLA GIMÉNEZ

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Montiró. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL

LEO LOYAGA MÉNDEZ

Ha mort als 46 anys. Era casat amb Carmen Yesenia. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

RAMON COLL MORATÓ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Otilia Ruiz Martín. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

RODOLFO CANDELARIA WORK

Ha mort als 90 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT GREGORI

PEPITA ROCA CASADEVALL

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joan Aymerich Canals. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOSEP MARIA NEGRE LIMA

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Maria Horta Romà. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

FRANCISCO SOLÀ ROCA

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Santa Coloma de Farners. 

SANTA CRISTINA D’ARO

TERESA MARI GONZÁLEZ COLOMER

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Ricard Llensa Pagès i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

JUAN DOMÍNGUEZ ROMÁN

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Teresa Junqueras Vargas. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Vidreres.

Compartir l'article

stats