Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 1 de juliol de 2022

Necrològiques DdG

BANYOLES

CRISTINA FONOLLÀ NAVARRO

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Salvador Portell Muñoz. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

BLANES

CARLOS CRUZ REINA

Ha mort als 58 anys. La seva parella, María Ángeles Núñez Valiente. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CELRÀ

JOAN DARNÉ VILA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Teresa Guixeras Costa. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Juià.

CORNELLÀ DEL TERRI

JOAN GIRÓ BRUNSÓ

Ha mort als 107 anys. Era vidu de Victoria Robert Noguer. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

FIGUERES

ANDRÉS GONZÁLEZ GAYO

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Marta Boris Brugat i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

FINA GARCÍA MARIN

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Plácido Guerra Zamudio. Residia a Girona. 

FRANCISCA RODRÍGUEZ MATEO

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Alfonso Bote Calle. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JAUME ALEMANY PRESAS

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Isabel Blancas Ramos. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

MARISI MUÑOZ MUÑOZ

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio García García. Residia a l’Escala. 

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO LOPERA LÓPEZ

Ha mort als 86 anys. Era casat. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Emporda.

OLOT

JULIÁN CORREDERA ANGUILA

Ha mort als 97 anys. Era vidu d’Angelina Mata Garriga i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

TERESA SURIÑACH SANTALÓ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Guillermo Poch Batlle. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

PERE RAMOS OLIU

Ha mort als 77 anys. Era vidu d’Hannele Majuri Rantala. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

JOSEP ESTRAGUÉS CLIMENT

Ha mort als 84 anys. Era vidu d’Ana Maria Duran Climent. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PALS

PEPE CUBIÑÁ POLO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Margarita Bertran Martimort. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

SANT CLIMENT SESCEBES

JOANA LLONCH BRUGAT

Ha mort als 77 anys. Era parella de Salvi i tenia una filla. Residia a Sant Climent Sescebes. 

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

TOSSA DE MAR

FRANCISCA PAGÉS ISERN

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Manel Fábregas Gotarra i tenia tres filles. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VILABERTRAN

JORDI SAIS CAPALLERA

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Dolors Mayà Ustallé i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Vilabertran.

Compartir l'article

stats