Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 2 de juliol de 2022

Necrològiques DdG

ARBÚCIES

JOAN NADAL VILÀ

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Silvia Masferrer Cruañas. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BLANES

CARLOS CRUZ REINA

Ha mort als 58 anys. La seva parella, María Ángeles Núñez Valiente. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BEATRIZ TRISOLINI HERNÁNDEZ

Ha mort als 54 anys. Era casada amb Julio César Santa Cruz Quintina. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Blanes.

ELS MASOS

REMEI MIQUEL PRATS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Puigbert Costa. Residia als Masos. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Ventalló.

FIGUERES

LLUÍS ARGELÉS CARBONÉS

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Esmeralda Cortada Pous i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

LEOPOLDO RAFART LLOPART

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Anna Jordi Llorens i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

TERESA SURIÑACH SANTALÓ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Guillermo Poch Batlle. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

CARMEN MASSANEDA PRUNEDA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Capellà. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

PERE FLAQUÉ RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Rosa Riera Oliver. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALT

HAMMADI BEN DAHMANE

Ha mort als 89 anys. Era casat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 3/4 menys cinc de 6, a la Mesquita de Salt.

ENRIC RUBIO TOCABENS

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Vidal Burch. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA CRISTINA D’ARO

RONALD IGNATIUS VAN TEUNENBROEK

Ha mort als 79 anys. Residia a Santa Cristina d’Aro.

Compartir l'article

stats