Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 7 Juliol de 2022

ANGLÈS

JOVITA JANER ALIU

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Joan Casas Castellsagué. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BLANES

JOSEP VALLORY MARCH

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Cata Roca. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOAN LOPEZ GIRALT

Ha mort als 83 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes.

CADAQUÉS

JESÚS SALART GODO

Ha mort als 62 anys. Era cassat amb Anna Maria Prunés Carbonell. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

ALAIN ZIELINGER

Ha mort als 79 anys. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà dissabte, dia 9, a les 2 del migdia, a la Funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES

EVARISTO BELLO RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Dorinda Viña Patiño i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JUAN SOTO SEGURA

Ha mort als 61 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

FRANCISCO PÉREZ GARCÍA

Ha mort als 89 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PLATJA D’ARO

NEMESIO CASTRO VACAS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Emilia Sánchez Calero i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Platja d’Aro.

ROSES

RICARD CAÑELLAS ESPELTA

Ha mort als 71 anys. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUANA PUERTO MUÑOZ

Ha mort als 79 anys. Era vídua de José Calvo Jiménez i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

ALBERT CARRERAS BADOSA

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Brigit Piñero Medina. Residia a Sant Gregori.

FRANCISCO ROCA SAYOLS

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Dolors Aymerich Feixes. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

SERRA DE DARÓ

JOSEP FELIU CANALS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Cèlia Santaló Camps. Residia a Serra de Daró. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Serra de Daró.

TERRADES

RUFINO ALONSO MARTÍNEZ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Emilia Núñez Hacha i tenia tres fills. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats