Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 16 Juliol de 2022

BANYOLES

TOMÁS FERNANDO COBO SALCEDO

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Remedios López Sánchez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

CAMPDEVÀNOL

RAMON PUIG SERRAT

Ha mort als 72 anys. Era solter. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Ripollès.

FONTCOBERTA

JOSEP ANDREU VILLEGA PLANAS

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Marta Pons Salamó. Residia a Fontcoberta. 

GIRONA

NARCÍS CUTRINAS VALLS

Ha mort als 102 anys. Era casat amb Montserrat Vilarrasa Torrent. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS GIMBERNAT BASCU

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Trull Canals i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA VALL DE BIANYA

MONTSERRAT REIXACH CANALIAS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Josep Juanola Cos i tenia un fill. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església Sant Josep Obrer de la Canya.

OLOT

JOAN CASALS FERNÁNDEZ

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Conxi Rovira Reig i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la Capella del Cementiri d’Olot.

PILAR VILA FERRÉS

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

PILAR PUIG MORERA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Albert Girbal Carreras. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT JOAN LES FONTS

CARME QUINTANA GRABULEDA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Llagostera Roura. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

SANT JULIÀ DE RAMIS

AGUSTÍ VILA PERICH

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Enriqueta Pujolràs Xifra. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

Compartir l'article

stats