Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 6 d'agost de 2022

Necrològiques DdG

Mn. Joan Baptista Esteve Avilés

Diaca permanent

Va néixer a Girona el 17 de març de 1942 i fou ordenat diaca permanent el 14 de febrer de 2010 a l’església Catedral Basílica de Girona. Vidu de M. Àngels Palomo i Agustín. 

Va exercir el ministeri a la parròquia de sant Feliu de Girona i va col·laborar amb l’Oficina de Comunicació del Bisbat i amb l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona.

Actualment vivia a la residència sacerdotal «Bisbe Sivilla» de Girona.

BANYOLES

FRANCISCO CELS CRUAÑES

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Serinyà.

CABANES

CONXITA PAYRÓ CARRERAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Vicenç Llanet Teixidor i tenia tres fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Cabanes.

BLANES

CAYETANO RODRÍGUEZ MOYA

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Dolores Pardo Calvo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

QUIMETA MAS TORRES

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Ros Coll. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

MERI VILA RIBERA

Ha mort als 38 anys. Era casada amb Jordi Sagué Frigolé. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la’església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CRESPIÀ

JUANA MENCIO RUBIROLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Juanmiquel Ayats i tenia dos fills. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Crespià.

GIRONA

CONXITA PRADAS PUIG

Ha mort als 95 anys. Era vídua. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 de matí, al tanatoriMémora de Girona.

JOSEP SOLER BUSQUETS

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Figueras Masgrau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PAQUITA GERMÀ ROSET

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francesc Bach Burch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia del Pont Major de Girona.

JOAN BAPTISTA ESTEVE AVILÉS

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

L’ESCALA

ÀNGELA POCH MEDIÑÀ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Martí Solés Andreu. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MONTSERRAT VIELLA TURON

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Narcís Quintana Portell. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

BEATRIZ HERNÁNDEZ HERNÁNDEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Tibau Bragulat. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

MARIA MALAGÓN SERRANO

Ha mort als 85 anys. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

LLANÇÀ

MARCEL GARRIGA MANERA

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Assumpció Roig Benavente i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Llançà.

MIERES

MARIA BEGUDAN FÀBREGA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Corominas Berga i tenia dues filles. Residia a Mieres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

ADELAIDA OLIU PLAJA

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Enric Soles Furnet. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

RABÓS D’EMPORDÀ

CATALINA VILÀ HUBACH

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Josep Pallicer i tenia un fill. Residia a Rabós d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT

MARÍA DE LA PAZ MAYORGA DELGADO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miguel Gálvez Vidal. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCISCA RAMOS PALANCO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Rufino Raya Hidalgo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

CARMEN ALBERTÍ CATEURA

La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda a la parròquia de Santa Cristina d’Aro.

TOSSA DE MAR

REMEDIOS BOIX RIGAU

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Enric Roca Roca. Residia a Tossa de Mar. 

VERGES

HILARIO SARROTE GEMIO

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Dolores Mamajon López. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats