Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 7 agost de 2022

BANYOLES

PERE ORRI COLOMÉ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Mas Castillo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BARCELONA

JORDI MANCEBO CORTÉS

Ha mort als 64 anys. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

BLANES

QUIMETA MAS TORRES

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Ros Coll. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CABANES

CONXITA PAYRÓ CARRERAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Vicenç Llanet Teixidor i tenia tres fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Cabanes.

FIGUERES

ISABEL BOTELLO TABARES

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquín Serra Solà i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CAROLINA FERNÁNDEZ BORREGO

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Luis Jiménez Hinojosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOSÉ VERA BLANCO

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Lluïsa Soteras Pla. Residia a la Bisbal d’Empordà.La cerimònia se celebraràavui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

MARIA MALAGÓN SERRANO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Vilà Carreras. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

Montségur-sur-Lauzon

JOHAN MAURICE BEKAERT

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Joelle Simone Devard. Residia a Montségur-sur-Lauzon.

OLOT

JOSÉ ANTONIO GONZÁLEZ CABANACH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Consuelo García Cuadrado i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

MAÇANET DE LA SELVA

TERESA PARERA HIDALGO

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Lluís Vidal Miquel. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MATA-PORQUERES

JOSÉ ARTACHO CANO

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Magdalena Molina Lozano. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Banyoles.

PALAFRUGELL

MARGARITA MOLINS BATLLE

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Jorge Sais Palou. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JORDI NEGRA ESCUDER

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Antònia Suriñach Santaló. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SALT

CARMEN MUÑOZ PAREDES

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Manuel Jiménez Aranda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del mati, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP MARIA CORONA SIERRA

Ha mort als 50 anys. Era casat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

TOSSA DE MAR

REMEDIOS BOIX RIGAU

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Enric Roca Roca. Residia a Tossa de Mar. 

JORGE LÓPEZ DIEZ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Cervera Maqueda i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VERGES

HILARIO SARROTE GEMIO

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Dolores Mamajon López. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats