Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 8 Agost de 2022

ARBÚCIES

LOLA VILA SANCHO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Arimany Vila. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de St. Quirze i Sta. Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

PERE ORRI COLOMÉ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Mas Castillo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BARCELONA-BLANES

JORDI MANCEBO CORTÉS

Ha mort als 64 anys. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

CANTALLOPS

JOSEP MORADELL ROVIRA

Ha mort als 69 anys. Era solter. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Cantallops. 

CASSÀ DE LA SELVA

RICARD JUANA GÜELL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Angelina Ogué Casanovas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CASTELL-PLATJA D’ARO

TERESA MONT SUÑER

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Miquel Albertí Cama i tenia dues filles. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ISABEL BOTELLO TABARES

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquín Serra Solà i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

DIEGO JUAN LOZANO

Ha mort als 52 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

CHRISTIANE BARRALLON MOULIN

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Luis Barnes Pou i tenia tres filles. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

JUSTINIANO CARRASCO RODRÍGUEZ

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Josefa Ruiz i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

MATA-PORQUERES

JOSÉ ARTACHO CANO

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Magdalena Molina Lozano. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Tanatori de Banyoles.

MONTSÉGUR-SUR-LAUZON

JOHAN MAURICE BEKAERT

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Joelle Simone Devard. Residia a Montségur-sur-Lauzon. 

PALAFRUGELL

MARGARITA MOLINS BATLLE

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Jorge Sais Palou. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

JORDI NEGRA ESCUDER

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Antònia Suriñach Santaló. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CINTA MÀDICO GRIÑÓ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Poch Parera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell. 

MARIA JOFRA PRUNEDA

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Emilio Martorell Gironès. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, al es 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

FRANCESC SUQUET LLAMBRICH

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Maria Fornós Rebull. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Palamós.

PERALADA

JOSÉ CASTILLA VALLE

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSES

ADELINA PÉREZ GAVILÁN

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Rivero Escudero. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Roses.

MARIA LLUÏSA RIGAU GARRIGA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pedro Climent Varó. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Roses.

SALT

CARMEN MUÑOZ PAREDES

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Manuel Jiménez Aranda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del mati, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEP MARIA CORONA SIERRA

Ha mort als 50 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MANEL PUJADAS ALARCÓN

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Consita Salamaña Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUIXOLS

JOSÉ GARRIDO HITA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carmen Leiva Martínez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols. 

USALL-PORQUERES

JEP FERRER PADROSA

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Conxita Vinardell Capell. Residia a Usall (Porqueres). La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al Tanatori Mémora de Banyoles. 

Compartir l'article

stats