Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 9 Agost de 2022

BESALÚ

WASHINGTON BERNARDO MORENO PÉREZ

Ha mort als 77 anys. Residia a Besalú.

BLANES

MARÍA CARMEN VIÑALS NEBRA

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Felip Martí Sans. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

CADAQUÉS

MARIA COMA CARRERAS

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Melitón Noguer Faixó. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

CAMPDEVÀNOL

JOSEP MORA i RIFÀ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Quimeta Prats i Vallbona i tenia una filla. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Campdevànol.

CANTALLOPS

SISETA CLOS MONCANUT

Ha mort als 85 anys. Tenia tres fills. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Cantallops.

CASTELL-PLATJA D’ARO

TERESA MONT SUÑER

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Miquel Albertí Cama i tenia dues filles. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

GIRONA

MARÍA CARMEN DE TRINCHERÍA CORNELLÀ

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Sebastián Martínez Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

FRANCESC CASAS TARRÚS

Ha mort als 47 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Espolla.

CONCEPCIÓ SOLER PERDIGO

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

LOLA FELIU BATLLEM

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Agustí Miàs. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Vulpellac.

PALAFRUGELL

CINTA MÀDICO GRIÑÓ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Poch Parera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell. 

PALS

JOSEP AMETLLER CIURANA

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PÚBOL

RAMON MADRENAS GARRIGA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Conxita Llenas Miró. Residia a Púbol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Púbol.

RIPOLL

MONTSERRAT PUIG i BALDRICH

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Jaume Puig i Puig i tenia dos fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al monestir de Ripoll.

Compartir l'article

stats