Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 11 Agost de 2022

AMER

JOSEP MARIA MACIAS COLOM

Ha mort als als 81 anys. Era casat amb Dolors Gamundi Canals. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

IGNACIO ALARCÓN HIJANO

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

CALDES DE MALAVELLA

LUIS ALMANSA LOZANO

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Isabel Quero Castañeda. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

MERCÈ LLOSAS COMPANY

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Pérez Santamaria. Residia a Girona.

LLANÇÀ

MARIO VILA HERAS

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Juani López Pascual i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

OLOT

FERNANDO DOMÈNECH BABURÉS

Ha mort als 92 anys. Era vidu de M. Teresa Puigdevall Bataller i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

JOAN CANALIAS FAGEDA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Punset Galceran i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

RICARDO JOSÉ AGUILAR ARMENTEROS

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Antonio Escribano Talaya. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

RIUMORS

MIQUEL COSTALS CANELLAS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Matilde Pujol Condom i tenia una filla. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Riumors.

SALT

ELMER NORBERTO COLOMA PINILLOS

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Gladys America Montoya Moya. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ARMAND COLL FAIXEDAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Margarita Lladó Angelats. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

FRANCISCO JAÉN GALDÓN

Ha mort als 88 anys. Era vidu de María Josefa Garrido López i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANT MARTÍ D’EMPÚRIES

JOSÉ VÁZQUEZ MOLINA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Conxita. Residia a Sant Martí d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de Sant Martí d’Empúries de l’Escala.

Compartir l'article

stats