Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 14 Agost de 2022

AMER

REMEI CROSAS MARCH

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Pere Verdaguer Corominas i tenia dues filles. Residia a la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Amer.

BANYOLES

SABINA MASÓ BORRELL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 16, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BESALÚ

JOAQUIM CASELLAS GELI

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Jou Sala. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Beuda.

CORNELLÀ DEL TERRI

LAURA MONTAÑEZ BRUGAROLAS

Ha mort als 56 anys. Era solter. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Fontcoberta.

ESCLANYÀ

CARMEN MALDONADO PONCE

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Juan Sánchez Reyes. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

FIGUERES

JULIA SOLORZANO ARRABOLA

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Enrique Castillo García i tenia una filla. Residia a Figueres. Serà incinerada avui diumenge, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTONIO JOSÉ GONZÁLEZ GARCÍA

Ha mort als 60 anys. Era casat amb María Ángeles Expósito Lozano. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

AGNELIO MUÑOZ SERRANO

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Antonia Marfil Yañez. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEFA FRUCTUOSO MANCEBO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Manuel Robles Perales. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 16, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO TORRES MORILLAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Ana María Generoso. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLORET DE MAR

MYCOLA SUY

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Galyna Suy. Residia a Lloret de Mar.

RENATE URSULA SCHNEIDER

Ha mort als 81 anys. Residia a Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JAUME ISERN DEULOFEU

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Maria Neus Dalmau Vargas. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

BENIGNO BLANCO VILLANUEVA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Laura Blanco de León i tenia un fill. Residia a Palamós.

PALS

ESPERANZA DEL OLMO GARCÍA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miguel Pérez Muñoz. Residia als Masos de Pals. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

SALT

CONRAD PONT FEIXES

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Victoria Martín Vilarrasa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUAN ANDÚJAR PÉREZ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Teresa Guzmán Mancilla i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a l’oratori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ANTONIO BÁEZ CORTÉS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Requejo. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

PAULINA BOADA PASTELLS

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Jaume Roca Barrot. Residia a Santa Coloma de Farners.

VILAMALLA

FLORELIA GALARZA GALARZA

Ha mort als 68 anys. Era soltera i tenia cinc filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a la 1 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats