Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 15 Agost de 2022

BANYOLES

SABINA MASÓ BORRELL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BESALÚ

JOAQUIM CASELLAS GELI

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Jou Sala. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Beuda.

FIGUERES

ROSER DELCLÒS SUÑER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep M. Domènech Roca i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOSEFA FRUCTUOSO MANCEBO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Manuel Robles Perales. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUÍN PÉREZ POZAS

Ha mort als 85 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona.

MANEL GALVE ESPADA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Rosa Garriga Pi. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO TORRES MORILLAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Ana María Generoso. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLORET DE MAR

RENATE URSULA SCHNEIDER

Ha mort als 81 anys. Residia a Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JAUME ISERN DEULOFEU

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Maria Neus Dalmau Vargas. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

SANT HILARI SACALM

ANTONIO MASNOU ROCA

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Soledad Samaranch Nogué. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUAN ANDÚJAR PÉREZ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Teresa Guzmán Mancilla i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a l’oratori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PAULINA BOADA PASTELLS

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Jaume Roca Barrot. Residia a Santa Coloma de Farners.

SANTA CRISTINA D’ARO

XAVIER BURRUT CUENCA

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Sebastià Rubio Llorens. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

DOMINGO BRAVO RODRÍGUEZ

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Juliana Ladero Muñoz. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 2 del migdia, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

VILABLAREIX

JUAN CASTRO LOZANO

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Herminia Fernández Masallera. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

VILAMALLA

FLORELIA GALARZA GALARZA

Ha mort als 68 anys. Era soltera i tenia cinc filles. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a la 1 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats