Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 16 Agost de 2022

BANYOLES

SABINA MASÓ BORRELL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fèlix Fabra Marques. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

BERNARDINO VILLANUEVA GONZÁLEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb María Luisa Sánchez Sánchez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

BORDILS

MILIU GONZÁLEZ CASADEMONT

Ha mort als 44 anys. Residia a Bordils. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

BREDA

JOSÉ GARCÍA MONTERO

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Navas Ramos. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALELLA DE PALAFRUGELL

MARTÍ FUNALLERAS BATLLE «FUNNI»

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Juana Muñoz Alabau. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

GIRONA

JOSEFA FRUCTUOSO MANCEBO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Manuel Robles Perales. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ASUNCIÓN VALENZUELA MOLINA

Ha mort als 94 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

LLAGOSTERA

JAUME VILANOVA FONT

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Rosa Vila Vidal i tenia tres fills. Residia a Llagostera. La ceremònia de comiat tindrà lloc el dimecres dia 17 d’agost hora pendent de determinar.

LLORET DE MAR

CARME LORENZO ALDRICH

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Fernández Simón i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

SANT MARTÍ VELL

FILOMENA FARGAS COSTA

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí Vell.

VILAMALLA

ISABEL PÉREZ RAMOS

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Joan Sanz i tenia un fill. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Vilamalla.

Compartir l'article

stats