Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 18 Agost de 2022

AMER

ROSA BAGUÉ CASADELLÀ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Domènech Pujol. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BONMATÍ

ROSA VALENTÍ PRAT

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Trias Fontaner. Residia a Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.

GIRONA

ASSUMPCIÓ OLIVERAS CARABELLIDO

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Valentí Vila Bosch. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

DOLORES MARTÍNEZ CILLER

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Bernabé Matallana Alemán. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

ANTONIO RUIZ CANO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Encarnación Incognito Pareja. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Llagostera.

LLORET DE MAR

ISIDORO OSORIO CHINCHILLA

Ha mort als 75 anys. Tenia dues filles. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

FRANCISCO GARCÍA ROMERA

Ha mort als 64 anys. Tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

RICARDO FERNÁNDEZ LÓPEZ

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Isabel Hernández Moreda. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

JOAN LLENS PLANADEVALL

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Mariona Pagès Rovira i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

PALAMÓS

ANTONI POMAR BONNIN

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Anselma Martínez Nieto. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria delMar de Palamós.

SANT ANTONI DE CALONGE

RAYMONDE BRASIER

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Alphonse Kepka i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PERE BOADA PASTELLS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Mercè Riera Jofré. Residia a Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats