Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 19 Agost de 2022

BANYOLES

CARME PARAROLS SERRAT

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Figueras Compta. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

RAFAEL SALAZAR MORALES

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Dolores Rodríguez Morales. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

GIRONA

ROSA VERDAGUER MASÓ

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

BLANCA RAMONA CARTAGENA

Ha mort als 59 anys. Era casada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà diumenge, dia 21, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PALAFRUGELL

JOSEP JUNQUÉ PINSÀ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Vicenta Hernández Martín. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PONT DE MOLINS

ELÍAS CASTAÑER ROS

Ha mort als 72 anys. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CONXITA BOHIGAS ROVIRA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Albertí Ayats. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PERE BOADA PASTELLS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Mercè Riera Jofré. Residia a Santa Coloma de Farners.

TOSSA DE MAR

MANUEL ARQUILLO PORTILLO

Ha mort als 85 anys. Tenia quatre fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vicenç de Tossa de Mar.

VILOBÍ D’ONYAR

LOURDES VILARNAU BAGUDANCH

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Puig Collell. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d’Onyar.

Compartir l'article

stats