Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 20 d'agost de 2022

Necrològiques DdG

ALBONS

CARLES GUARDIA ARBUSÍ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Maria Fábregas Paitivi i tenia dos fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

BLANES

RAFAEL SALAZAR MORALES

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Dolores Rodríguez Morales. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

LOLA GALLART VILÀ

Ha mort als 97 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CAMPDEVÀNOL

RAFAEL LÓPEZ VALVERDE

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Herrera Campos i tenia dos fills. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Campdevànol.

CALDES DE MALAVELLA

DOLORS CASELLAS SUREDA

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Joaquim Tauleria Salip. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

OTILIA GONZÁLEZ PELAYO

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramón Lozano Navarro i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

BLANCA RAMONA CARTAGENA CARTAGENA

Ha mort als 59 anys. Era casada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MIGUEL MUÑOZ ÁGUILA

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Glòria Novoa Fernádez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLAGOSTERA

MANOLO MARTÍNEZ REYES

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Josefa Peñas Zarzas. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

OLOT

NÚRIA CARRERAS MARRO

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antoni Bruel Costa i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

CONXITA RUBIÓ GRABULOSA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentí Colomer Sala i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOSEP PRAT ESPONA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb M. Àngels Naarro Barberán i tenia tres fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CONXITA BOHIGAS ROVIRA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Albertí Ayats. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

JOAN SERRAT SURIÑACH

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Margarita Serra Coma i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

SANT JOAN LES FONTS

JOAN JUANOLA REIXACH

Ha mort als 80 anys. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’exterior del cementiri de Sant Joan les Fonts.

SERINYÀ

CATALINA PATCHOT FERRER

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Salvador Ferrer Company. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Serinyà.

VILAMALLA

PEPE HERNÁNDEZ MURILLO

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Francisca Gil Fernández i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats