Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del dia 23 de setembre de 2022

Necrològiques DdG

AMER

MARIA VIÑOLAS CLARA

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Josep Birosta Pagès. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ARBÚCIES

JOAN AYATS DALMAU

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Carmen Garriga Mallart. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BELLCAIRE D’EMPORDÀ

JOSEP BARNÉS SAGUER

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carmen PorcelNavarro. Residia a Bellcaire d’Empordà i a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

EL MALLOL

TERESA MASEGUR SANTAEULÀRIA

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep M. Costa Espuña i tenia dos fills. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.

EL PORT DE LA SELVA

RONALD CYGAN

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Alma Suhurt. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Funerària Vicens de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MANUEL RAMOS YERGA

Ha mort als 84 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui , a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LES PLANES D’HOSTOLES

MARIA ARNAU NOGUÉ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Berenguer Sarsanedas i tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLAGOSTERA

JOAN CASAS SALVATELLA

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Llagostera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOSÉ BELTRÁN MARTÍNEZ

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Neus Casamiquela Pubill i tenia tres filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Compartir l'article

stats